Rapido Twin



Rapido Twin
click pentru zoom

download .pdf

Rapido Twin reprezinta cea mai noua si evoluata solutie pentru amenajarea unui stand expozitional, fiind celula de baza pentru crearea de pereti mobili drepti sau curbi de sine statatori din material printat pe orice lungime cu o inaltime maxima de aproape 3 m.

Standul de prezentare Rapido Twin este format din profile de aluminiu din gama Rapido fixate intr-o baza din otel, doua profile din aluminiu de tip "U" ce sunt lipite de materialul printat. Profilele de tip "U" au lungimi variabile de pana la 150 cm si sunt fixate de structura Rapido Twin cu ajutorul unor piese cu filet reglabile pe inaltime. Pe fiecare panou printat se  ataseaza in partea din spate , benzi magnetice polarizate opus. 

Posibilitatea realizarii unui stand expozitional cu imagine continua pe orice lungime este data de folosirea benzilor magnetice amintite mai sus, astfel ca prin alipirea panourilor a doua structuri consecutive Rapido Twin se creaza o imagine continua; mai simplu spus benzile magnetice de pe doua panouri printate se atrag, se lipesc realizand astfel o imagine perfect continua. Tot cu modulul de stand Rapido Twin poti realiza si pereti curbi din material printat cu ajutorul unor elemente flexibile tip kicker & hanger ce dau mobilitate sporita printului si respectiv standului.

Un alt element revolutionar intalnit la Rapido Twin este dat de posibilitatea de a crea pereti de print pe ambele fete ale standului, mai simplu structura ralizata din mai multe module poate fi personalizata pe ambele fete fara prea mare investitie - se achizitioneaza doar profilul de aluminiu tip "U" si elementele de prindere.

 Dimensiuni Stand: H 195 - 235 - 250 - 290 cm.

                            L 80 - 100 - 120 - 150 cm .