Masa SamplingMESE SAMPLING – standuri expozitionale folosite  in activitatea de marketing direct,  in centre comerciale, magazine, farmacii (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  gratuit de anumite  produse). Cu ajutorul meselor pentru sampling  producatorul isi poate testa in mod direct produsul, fiind fata in fata cu un potential client, putand  analiza astfel reactia, precum si gradul de satisfactie,  al acestuia.

Standurile pentru sampling sunt realizate din materiale usoare (carton sau plastic), au o greutate scazuta ( 7 kg) si pot sustine pana la 40 de kg ( cele din plastic turnat ),  sunt modulare si usor de asamblat, acoperind astfel o gama variata de produse ce pot fi folosite in aceasta activitate. Personalizarea acestora se face foarte usor, doar prin aplicarea unui autocolant personalizat atat pe corpul mesei cat si pe suportul aflat in partea superioara.

Activitatea de sampling cu ajutorul standurilor este o metoda de sustinere pentru campaniile de lansare a produselor  noi sau a unor produse  mai dezvoltate care ofera avantaje consumatorilor in comparatie cu cele aflate pe piata.


{div}

Ultimele noutati27.11 '14
Sisteme Expozitionale

Sistem de prezentare ferm, evoluat , utilizat de sine statator sau ca un perete de imagine. Este un sistem expozitional foarte util la targuri, expozitii , prezentari etc, ce se monteaza si demonteaza in cateva secunde, fara fi nevoie de ...

27.11 '14
Masa Sampling

MESE SAMPLING – standuri expozitionale folosite  in activitatea de marketing direct,  in centre comerciale, magazine, farmacii (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  ...

27.11 '14
Tipuri de mese sampling

Tipuri de mese sampling in functie de forma, destinatie si materialul din care sunt realizate

Mesele de sampling pot fi intalnite in diverse locatii si pot fi realizate in multiple si diverse forme:

- mese sampling ...