Tipuri de mese samplingTipuri de mese sampling in functie de forma, destinatie si materialul din care sunt realizate

Mesele de sampling pot fi intalnite in diverse locatii si pot fi realizate in multiple si diverse forme:

- mese sampling drepte

- mese sampling rotunde

- mese sampling ovale

 In functie de materialul din care sunt realizate, de aici poate si destinatia lor, intalnim mese de sampling din carton, plastic  lemn si aluminiu.

Mesele de sampling din carton pot fi intalnite sub aproape toate formele cunoscute si au marele avantaj dat de faptul ca sunt foarte usoare si pot fi mutate dintr-un loc in altul foarte repede. Mesele de sampling din carton au insa un dezavantaj major dat de fapul ca materialul folosit, cartonul, are rezistenta scazuta si nu suporta produse cu greutate medie si nici nu pot fi folosite in exterior.

Mesele de sampling din plastic, sunt cele mai intanite si cel mai des folosite pentru degustari, datorita urmatoarelor caracteristici :

- rezistenta ridicata ( unele mese pot rezista pana la 40 Kg)

- sunt usoare si modulare iar transportul lor este foarte usor de realizat

- nu necesita scule sau unelte pentru montarea lor

- pot fi folosite atat in exterior cat si in interior

- personalizarea lor se face cu ajutorul unui autocolant aplicat pe corpul mesei ce poate fi schimbat usor

 Mesele de sampling din lemn si cele din aluminiu sunt intalnite destul de rar si sunt folosite mai ales ca niste birouri, desk-uri de prezentare si sunt relativ statice, adica sunt asezate pe o pozitie si lasate acolo pentru o perioada lunga de timp. Avantajul lor este dat de faptul ca pot suporta greutati foarte mari pe o suprafata mare de expunere dar au si dezavantaje date de rigiditatea lor, greutatea transportului etc.


{div}

Ultimele noutati27.11 '14
Sisteme Expozitionale

Sistem de prezentare ferm, evoluat , utilizat de sine statator sau ca un perete de imagine. Este un sistem expozitional foarte util la targuri, expozitii , prezentari etc, ce se monteaza si demonteaza in cateva secunde, fara fi nevoie de ...

27.11 '14
Masa Sampling

MESE SAMPLING – standuri expozitionale folosite  in activitatea de marketing direct,  in centre comerciale, magazine, farmacii (pentru mostre  ce dau astfel ocazia consumatorului de a incerca, de a beneficia  ...

27.11 '14
Tipuri de mese sampling

Tipuri de mese sampling in functie de forma, destinatie si materialul din care sunt realizate

Mesele de sampling pot fi intalnite in diverse locatii si pot fi realizate in multiple si diverse forme:

- mese sampling ...